Gevelbekleding in hout

Houtachtige gevelbekledingen zoals hout, laminaten, vezelcement,… kleuren meer  en meer de gevels in het dorps- en stadsbeeld. Dergelijk bekledingen zorgen voor een bescherming tegen vocht van dragende muren en zorgen bovendien voor een goede isolatie. Veelal mag over de rooilijn gegaan worden om gevels en gebouwen perfect te isoleren. Na het plaatsen van gevelbekledingen krijgt uw gevel of woning een totaal nieuwe uitstraling.

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.