Ramen in hout

De houten ramen worden aangeboden in 3 reeksen 56/68/90 mm in combinatie met  tal van houtsoorten, motieven en packs.

Houten ramen zijn duurzaam, ecologisch en uitstekend isolerend. Dankzij de huidige afwerkingstechnieken zijn houten ramen ook onderhoudsvriendelijk en kunnen deze bij schade makkelijk hersteld worden. Bij het kiezen van houten ramen, kiest u tenslotte ook voor een product met een tijdloos karakter. 

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.