Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/common.inc).

Getuigenissen van onze klanten

Alles werd goed besproken en ter plaatse bekeken

Hey Wouter,

Voor het ontwerp van onze tv kast, werd vooraf alles goed besproken en ter plaatse bekeken. Het plaatsen ervan liep ook heel vlotjes. We zijn tevreden klanten!
Veel succes verder en groeten aan jullie team en de familie.

Nele

Zeker nog eens onze tevredenheid vermelden

Ivo,

We willen zeker nog eens onze tevredenheid  vermelden over het verloop van de werken, het grote werk binnen is zowat gedaan nu.
Je zal het je nog herinneren hoe lang we erover gedaan hebben om te beslissen omtrent onze aanbouw aan ons huis  en de keuken  eerst was onze twijfel of we het zouden met traditioneel metselwerk uitvoeren of met houtskelet dan omtrent die raamkeuzes , maar de voordelen van houtskelet   qua uitvoering snelheid  en het feit dat Dirk  ook veel zelf wou doen bleken inderdaad bij uitvoering een groot voordeel.
Na het plaatsen van de skeletmuren en dak  met jullie gasten Wim & Jelle  en de  pvc ramen die meteen mee waren, hadden wij daarna  de tijd  om langs binnen te isoleren en gyproc te schroeven, ondertussen is  de keukenbouwer &onze huisschilder reeds bezig  met alles  af te werken.

Dirk  zal eerstdaags langs komen om de  planchettes en de  speciale roostertjes  voor de buitenbekleding op te halen, hij heeft reeds alles opgemeten, we raken zeker klaar tegen de plechtige communie  over drie weken, wat een opluchting..

Alvast bedankt we genieten nu al volop van deze uitbouw.

Kathy en Dirk

Bedankt om Wim zo snel te sturen

Bedankt om Wim zo snel te sturen voor regeling aan de  grote deuren  in ons barbecue huisje.
Volgens Wim was de eikenbalk boven wat gezet, je had dat eigenlijk ook aangegeven voordien, maar alles marcheert weer zoals het moet.
Zaterdagavond  ontvangen we daar 2 koppels vrienden we zullen klinken op werken.

Axel

Bedankt voor alle werken!

Wouter,

Bedankt voor alle werken! Wij zijn tevreden klanten en kunnen enkel reclame voor jullie mooie werk maken.
De eindafrekening heb ik deze middag nog eens nagezien. Alles is zoals afgesproken.
Deze avond geven wij de opdracht aan de bank om te betalen.

Bedankt.
Chris & Rita

Voor onze verbouwing wilden wij beroep doen op vakmannen uit de regio.

Vandaar dat wij voor het binnenschrijnwerk en de aluminium ramen gekozen hebben om te werken met Vanderjeugt bvba te Boezinge. 

We zijn geen doe-het-zelvers en hebben graag dat het vooruit gaat. We konden rekenen op een perfecte, vlotte samenwerking met deze firma. De gemaakte afspraken werden steeds nagekomen (wat toch heel belangrijk is tijdens de planning van een verbouwing), bij het uitvoeren van de werken waren de aannemers perfect op elkaar ingespeeld en het resultaat mocht zeker gezien zijn. 

Ook onze zolder hebben zij omgetoverd in een prachtige master bedroom met overal op maat gemaakte kasten. De schuine dakwanden, waar er 4 veluxen in gemonteerd zijn, hebben zij verder met gyproc afgewerkt en dit allemaal zonder iets aan het authentieke karakter van de ruimte te veranderen. 

Vanderjeugt bvba is bij uitstek dé aanbeveling voor wie graag werkt met betrouwbare aannemers die toch dat tikkeltje meer geven!

Xander en Valentine

Ik wil jou en de medewerkers bedanken voor het fraaie werk dat jullie geleverd hebben,

Beste Wouter,

Eerst en vooral wil ik jou en de medewerkers bedanken voor het fraaie werk dat jullie geleverd hebben hier bij ons, de houten  ramen werden perfect nagemaakt, dit is precies wat we wensten te zien en waar we ons vooraf zorgen om hebben gemaakt vooraleer we jullie leerden kennen,van zodra ik u een eerste maal had gesproken in de  toonzaal had ik er direct vertrouwen in, zowel de ramen als de plaatsing zijn picobello. Dank man!

Verder wensen wij jullie allen prettigefeestdagen  toe.

Groetjes,

August

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.