Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/common.inc).

Het laatste nieuws bij Vanderjeugt

Vanderjeugt, een vertrouwde werking met een nieuwe uitstraling

Begin 2016 kiest bvba Vanderjeugt ervoor om een nieuwe weg in te slaan. De website, het logo en de showroom werden volledig herdacht. Na heel wat investeringen in vernieuwde technieken, komen wij als bedrijf met een eigen merk op de markt. Boozwood, hét merk voor houten ramen en deuren van uitzonderlijke kwaliteit.

Via bvba Vanderjeugt en de betere vakmannen en schrijnwerkbedrijven, vindt Boozwood zijn weg naar de eindklant.

Vakmanschap à la carte

Onlangs  kregen wij een uitdagende  opdracht van een algemene aannemer in het Brugge. Hij was een kleine woning in het centrum van Brugge aan het opknappen. De ramen, luiken en de voordeur waren tot op de draad versleten. Ze dienden vervangen te worden, onder zeer strikte eisen van de eigenaar en het stadsbestuur: het uitzicht, de kleur en de glassoort dienden perfecte replica’s te zijn van de oorspronkelijke elementen.

De deur, de ramen en de luiken werden uitgebroken en afgeleverd in onze ateliers. Hier maakten we een exacte kopieën, die bovendien ook nog eens voldoen aan de hedendaagse normen qua wind- en waterdichtheid, isolatie en gebruikscomfort.

Het glas moest er authentiek oud uitzien. Vaak wordt hiervoor vlak float glas gebruikt. Maar dat benaderde onvoldoende de originele look & feel.
Daarom gingen we samen met de glazenier aan de slag om een super isolerende ruit te maken die wonderwel aansluit bij het glas van weleer.

Onze vaste verfleverancier focuste zich op de authentieke kleur, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Hij maakte tal van verfmonsters tot de kleuren exact overeen kwamen met het historische verfwerk.

Deze veeleisende opdracht past perfect bij onze passie voor uitmuntend vakmanschap. De Duitse eindklant formuleerde het als volgt: “ik sta versteld van de techniek, de snelheid en de finesse van deze Vlaamse stielmannen”. Wij hebben er van genoten om dit project tot een goed einde te brengen. Het doet ons plezier dat de opdrachtgevers zo tevreden zijn van het resultaat.

Nieuwe houtprofielen

Sinds kort werden de houtprofielen bij Vanderjeugt volledig herdacht. We brengen 3 reeksen uit: de aloude 56 mm werd vernieuwd, de 68 mm en de 90 mm houtprofielen zijn nieuw in het assortiment. Deze houtprofielen zijn combineerbaar met verschillende houtsoorten, motieven, packs en een uitgebreid glasaanbod.

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.