Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/common.inc).

Vanderjeugt, een familiebedrijf met 90 jaar ervaring

De zaak werd gesticht in 1925 door Maurice Vanderjeugt. Zonen Camiel & Guido zetten vanaf halfweg de jaren 50 de zaak samen verder met hun echtgenotes. Aansluitend op de schrijnwerkerij openden de echtgenotes een meubelwinkel.

In 1980 kwamen Camiels zonen, Ivo en Wouter en neef Wim, de zoon van Guido, het bedrijf versterken.

In 2010 was de vestiging aan de Diksmuidseweg in Boezinge dorp veel te klein geworden en koos het trio om te investeren in een nieuwe locatie. Sinsdien is Vanderjeugt actief in de industriezone Ieperleekanaal in de Bargiestraat Boezinge /Ieper.

Ondertussen werken ook  Siebe en Jelle, de zonen van Ivo, mee en gaat de vernieuwing onverminderd verder.

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.