Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/vdj-schrijnwerk.be/httpdocs/includes/common.inc).

Nieuwbouw houtskeletbouw

Snelle bouwfase:
Houtskeletbouw bij Vanderjeugt heeft geen  beperkingen  qua ontwerp en wordt dan ook in heel korte tijd  winddicht  opgeleverd.
 
Licht en super sterk:
Gering  gewicht  van  de structuur  resulteert  in besparingen  in funderingen of mogelijkheid tot bouwen op minder draagkrachtige gronden en perselen.

Budgetaire  troef voor de  handige Harry:
De mogelijkheid bij  Vanderjeugt  om als bouwheer bepaalde  deeltaken, zoals  isoleren  en gyproc zetten  zelf uit te voeren  is voor  de handige doe het zelf bouwheer   leuk voor zijn budget.

Superisolerend:  
Dragende muren  bestaande uit  hout en isolatie.

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.