Ramen en deuren in aluminium

Ons aanbod in aluminium ramen en deuren bestaat uit gekende en hoogstaande merken als Sapa en Reynaers. Elk merk heeft sterke punten en dat houden wij nauwlettend in het oog. Zo kunnen wij u de beste oplossing voor elk project aanbieden. Onze meerwaarde is zonder twijfel ons persoonlijk advies en de uitstekende afwerking door goed opgeleide vakmannen en installateur-schrijnwerkers.

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.