Vanderjeugt, een vertrouwde werking met een nieuwe uitstraling

Begin 2016 kiest bvba Vanderjeugt ervoor om een nieuwe weg in te slaan. De website, het logo en de showroom werden volledig herdacht. Na heel wat investeringen in vernieuwde technieken, komen wij als bedrijf met een eigen merk op de markt. Boozwood, hét merk voor houten ramen en deuren van uitzonderlijke kwaliteit.

Via bvba Vanderjeugt en de betere vakmannen en schrijnwerkbedrijven, vindt Boozwood zijn weg naar de eindklant.

ja

Ook gekend voor ...

We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook  in Vlaanderen.
Hier kiezen wij voor sterke merken en Belgische constructeurs met elk hun eigen specialiteit en sterktes. Hierdoor bieden wij u steeds het beste van de markt en hetgeen het best bij u en uw project aansluit. Met een eigen toonzaal, een correcte opmeetdienst, goed opgeleide adviseurs en plaatsers garanderen wij pvc en aluminium ramen en deuren die volgens uw wens geplaatst en afgewerkt worden.
Een goede timmerman zorgt ervoor dat dakgebinten, gootconstructies en veluxramen perfect geplaatst worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Velux dakvlakramen, hebben wij de Velux ProContact titel in ons bezit. Vanderjeugt is dan ook de geschikte partner voor het plaatsen en vervangen van dergelijke ramen.